Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1506
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัญธิกา, แก้วศิริ-
dc.coverage.spatialไทย (ภาคเหนือ)th_TH
dc.coverage.spatialเมือง (เชียงใหม่)th_TH
dc.date.accessioned2019-01-18T07:01:30Z-
dc.date.available2019-01-18T07:01:30Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1506-
dc.format.mediumPDFth_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherบัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่th_TH
dc.rightsมหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่th_TH
dc.subjectร้านอาหาร -- เมือง (เชียงใหม่) -- การตลาดth_TH
dc.subjectผู้บริโภค -- เมือง (เชียงใหม่)th_TH
dc.subjectพฤติกรรมผู้บริโภค -- เมือง (เชียงใหม่)th_TH
dc.subject.ddcวพ 658.834 อ113ป 2560th_TH
dc.titleปัจจัยส่วนประสมทางการตลาดบริการที่มีความสัมพันธ์ต่อการใช้บริการร้านอาหารบุฟเฟต์ของผู้บริโภคในเขตอำเภอเมือง จังหวัดเชียงใหม่th_TH
dc.title.alternativeThe service marketing mix that correlates to the consumption of consumers at buffet restaurant in Muang District, Chiangmai Provinceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.advisorปะราสี, เอนก-
dc.thesis.degreenameMaster of Business Administrationth_TH
dc.thesis.levelMasterth_TH
dc.thesis.disciplineBusiness Administrationth_TH
dc.identifier.callnumber658.834-
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
F432983.pdf11.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.