Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1860
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐธนัญา, บุญถึง | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-19T03:51:33Z | - |
dc.date.available | 2019-08-19T03:51:33Z | - |
dc.date.created | 2562-08-19 | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1860 | - |
dc.format.medium | th_TH | |
dc.publisher | บัณฑิตวิทยาลัย. มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
dc.rights | มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
dc.subject | เชื้อเพลิง | th_TH |
dc.subject | ถ่านอัดแท่ง | th_TH |
dc.subject | ข้าวโพด | th_TH |
dc.subject | กะลามะพร้าว | th_TH |
dc.subject | น้ำหมักชีวภาพ | th_TH |
dc.subject.ddc | 662.8 | th_TH |
dc.title | สมบัติทางฟิสิกส์และสมบัติทางความร้อนของถ่านอัดแท่ง จากซังข้าวโพดผสมกะลามะพร้าว โดยใช้น้ำหมักชีวภาพเป็นตัวประสาน | th_TH |
dc.title.alternative | The physical and thermal properties of compressed corncob coconut shell compostie charcoal using bio-fermentation as a binding agent | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.advisor | วิไลพร, ลักษมีวาณิชย์ | - |
dc.thesis.degreename | Master of Science | th_TH |
dc.thesis.level | Master | th_TH |
dc.thesis.discipline | Science teaching | th_TH |
dc.identifier.callnumber | วพ 662.8 ณ113ส 2554 | - |
Appears in Collections: | Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AB_374432.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
AP1_374432.pdf | 7.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
BI_374432.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C1_374432.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C2_374432.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C3_374432.pdf | 4.3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C4_374432.pdf | 3.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C5_374432.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
CT_374432.pdf | 2.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
TP_374432.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.