Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1537
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เกศริน, แก้วมณี | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-22T03:04:14Z | - |
dc.date.available | 2019-01-22T03:04:14Z | - |
dc.date.issued | 2558 | - |
dc.identifier.uri | http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1537 | - |
dc.format.medium | th_TH | |
dc.language.iso | th | th_TH |
dc.publisher | บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
dc.rights | มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ | th_TH |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ -- การวิเคราะห์ | th_TH |
dc.subject | ฟีนอลิก -- การวิเคราะห์ | th_TH |
dc.subject | สารสกัดจากพืช -- เคมี | th_TH |
dc.subject | ข้าวเหนียว | th_TH |
dc.subject | สารยับยั้ง | th_TH |
dc.subject.ddc | วพ 541.226 ก587ฤ 2558 | th_TH |
dc.title | ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและสารประกอบฟีนอลิกของสารสกัดข้าวหมากจากข้าวเหนียวกล้องและข้าวเหนียวกล้องงอก | th_TH |
dc.title.alternative | Antioxidant and Phenolic Compounds of Khaow-Mak Extract from Glutinous Brown Rice and Germinated Glutinious Brown rice | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
dc.contributor.advisor | วัชรี, หาญเมืองใจ | - |
dc.contributor.advisor | อัจฉรียา, ชมเชย | - |
dc.thesis.degreename | Master of Science | th_TH |
dc.thesis.level | Master | th_TH |
dc.thesis.discipline | Biotechnology | th_TH |
dc.identifier.callnumber | 541.226 | - |
Appears in Collections: | Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AB_413946.pdf | 2.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
AP_413946.pdf | 21.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
BI_ 413946.pdf | 2.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C1_413946.pdf | 2.52 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C2_413946.pdf | 10.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C3_413946.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C4_413946.pdf | 10.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
C5_413946.pdf | 2.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
CT_413946.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
TP_413952.pdf | 1.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.