Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกศริน, แก้วมณี-
dc.date.accessioned2019-01-22T03:04:14Z-
dc.date.available2019-01-22T03:04:14Z-
dc.date.issued2558-
dc.identifier.urihttp://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1537-
dc.format.mediumPDFth_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherบัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่th_TH
dc.rightsมหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่th_TH
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์ -- การวิเคราะห์th_TH
dc.subjectฟีนอลิก -- การวิเคราะห์th_TH
dc.subjectสารสกัดจากพืช -- เคมีth_TH
dc.subjectข้าวเหนียวth_TH
dc.subjectสารยับยั้งth_TH
dc.subject.ddcวพ 541.226 ก587ฤ 2558th_TH
dc.titleฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและสารประกอบฟีนอลิกของสารสกัดข้าวหมากจากข้าวเหนียวกล้องและข้าวเหนียวกล้องงอกth_TH
dc.title.alternativeAntioxidant and Phenolic Compounds of Khaow-Mak Extract from Glutinous Brown Rice and Germinated Glutinious Brown riceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.advisorวัชรี, หาญเมืองใจ-
dc.contributor.advisorอัจฉรียา, ชมเชย-
dc.thesis.degreenameMaster of Scienceth_TH
dc.thesis.levelMasterth_TH
dc.thesis.disciplineBiotechnologyth_TH
dc.identifier.callnumber541.226-
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AB_413946.pdf2.6 MBAdobe PDFView/Open
AP_413946.pdf21.74 MBAdobe PDFView/Open
BI_ 413946.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open
C1_413946.pdf2.52 MBAdobe PDFView/Open
C2_413946.pdf10.23 MBAdobe PDFView/Open
C3_413946.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
C4_413946.pdf10.24 MBAdobe PDFView/Open
C5_413946.pdf2.19 MBAdobe PDFView/Open
CT_413946.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open
TP_413952.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.