Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/2417| Title: | การศึกษาสภาพแวดล้อมทางธุรกิจและความอยู่รอดของธุรกิจอาหารและเครื่องดื่มในจังหวัดเชียงใหม่ภายใต้วิกฤตการณ์ COVID-19 | 
| Other Titles: | A Study of the business environment and survival of food and beverage businesses in Chiang Mai under the COVID-19 crisis | 
| Authors: | สิรินัดดา, ปัญญาวารินทร์ กาญจนา, สุระ  | 
| Keywords: | ธุรกิจอาหาร -- เชียงใหม่ เครื่องดื่ม -- เชียงใหม่ อาหาร -- เชียงใหม่  | 
| Issue Date: | 2564 | 
| Publisher: | มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่. สำนักหอสมุด | 
| URI: | http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/2417 | 
| Appears in Collections: | Theses | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| สิรินัดดา ปัญญาวารินทร์_2564.pdf | 4.59 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.