Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/103
Title: กลยุทธ์การพัฒนาส่วนผสมทางการตลาตผลิตภัณฑ์ชุมชนประเภทอาหารขบเคี้ยวของกลุ่มผู้ประกอบการในอำเภอเมือง จังหวัดแม่ฮ่องสอน
Other Titles: Community products marketing mix development strategies for the snack food of entrepreneurs in Amphoe Mueang, Maehongson province
Authors: อ่อนตวงศ์, ปวิช
Keywords: อาหารว่าง -- วิจัย
ผู้ประกอบการ -- แม่ฮ่องสอน. อำเภอเมือง
ขนม -- การตลาด
Issue Date: 11-Nov-2015
Publisher: มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่
URI: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/103
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AB_382260.pdf2.44 MBAdobe PDFView/Open
TP_382260.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open
CT_382260.pdf2.39 MBAdobe PDFView/Open
C1_382260.pdf3.66 MBAdobe PDFView/Open
C2_382260.pdf5.98 MBAdobe PDFView/Open
C3_382260.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open
C4_382260.pdf6.91 MBAdobe PDFView/Open
C5_382260.pdf3.21 MBAdobe PDFView/Open
BI_382260.pdf1.88 MBAdobe PDFView/Open
AP1_382260.pdf4.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.