Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1537
Title: ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระและสารประกอบฟีนอลิกของสารสกัดข้าวหมากจากข้าวเหนียวกล้องและข้าวเหนียวกล้องงอก
Other Titles: Antioxidant and Phenolic Compounds of Khaow-Mak Extract from Glutinous Brown Rice and Germinated Glutinious Brown rice
Authors: เกศริน, แก้วมณี
วัชรี, หาญเมืองใจ
อัจฉรียา, ชมเชย
Keywords: แอนติออกซิแดนท์ -- การวิเคราะห์
ฟีนอลิก -- การวิเคราะห์
สารสกัดจากพืช -- เคมี
ข้าวเหนียว
สารยับยั้ง
Issue Date: 2558
Publisher: บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่
URI: http://cmruir.cmru.ac.th/handle/123456789/1537
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AB_413946.pdf2.6 MBAdobe PDFView/Open
AP_413946.pdf21.74 MBAdobe PDFView/Open
BI_ 413946.pdf2.92 MBAdobe PDFView/Open
C1_413946.pdf2.52 MBAdobe PDFView/Open
C2_413946.pdf10.23 MBAdobe PDFView/Open
C3_413946.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
C4_413946.pdf10.24 MBAdobe PDFView/Open
C5_413946.pdf2.19 MBAdobe PDFView/Open
CT_413946.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open
TP_413952.pdf1.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.